Zoveel hulp gehad aan re-integratie 1e spoor

Altijd ging ik met heel veel plezier naar mijn werk, tot me op een dag iets vreselijks overkwam, ik werd aangereden door een personenauto. Ik liep die morgen naar mijn werk, en stak over op een zebrapad, je zal denken dat je dat zonder problemen kunt doen. Helaas was er die morgen een automobilist die schijn baar zijn slaap niet goed uit had, en dus niet in de gaten had dat ik al midden op de weg liep, met gevolg dat ik midden op de motorkap terecht kwam. Wat er in de weken na deze aanrijding is gebeurt kan ik zelf niet vertellen, maar heb horen zeggen dat ik op het randje van de dood heb gelegen. Gelukkig ben ik nu uit mijn coma ontwaakt, helaas heb ik aan het ongeluk heel veel letsel aan overgehouden. De maanden die daarop volgden bestonden uit fysiotherapie en logopedie, ja ik had een zwaar hersenletsel, en moest alles weer opnieuw leren. Mijn werk als telefoniste kon ik wel vergeten, mijn spraak was niet goed meer, had een monotone stem. Toch wilde ik na een jaar weer aan de slag, en heb ik met een medewerker re-integratie 1e spoor, naar een passende oplossing gezocht. Zonder de hulp van re-integratie 1e spoor had ik waarschijnlijk nog steeds thuis gezeten. fith-logo-diap-oranje-300x276

Langzaam aan weer aan het werk

Inmiddels ben ik weer langzaam aan het werk gegaan, niet meer als telefoniste, maar wel leuk werk op de postkamer. Ben zo blij dat ik toch weer een kans heb gekregen op de arbeidsmarkt. grootste-geheim-middel