Wat voor mok kies jij?

Een ding wist ik zeker, ik wilde mokken bedrukken als reclame item. Wat voor mokken was echter nog een groot raadsel. Op de meeste webshops vond ik wel meer dan 100 verschillende mokken. Samen met de verkoper van Maxilia.nl heb 3 mokken geselecteerd waaruit ik ga kiezen. Hieronder een korte omschrijving, wie helpt mij om de definitieve beslissing te nemen?

thermosbeker

Thermosmok

Een thermosmok heeft het voordeel dat je hem overal mee naar toe kan nemen. Mijn bedrukte mokken zullen dus niet in de kast verdwijnen, maar actief onderweg gebruikt worden. Het probleem is echter de je deze bedrukte mokken dan ook alleen onderweg gebruikt. Je zet een thermosmok niet zo maar thuis op tafel.

Porseleinen koffiemokken

Porseleinen koffiemokken zijn mokken zoals je ze bij de Ikea koopt. Alleen dan worden deze mokken dus bedrukt met mijn logo. Het voordeel is dat die erg mooi staat op tafel bijvoorbeeld als er klanten mijn bedrijf bezoeken. Het nadeel is dat er regelmatig kleine kinderen hier rondlopen. Als een porseleinen koffiemok van tafel valt is hij gegarandeerd kapot.

Plastic mokken

Plastic mokken bedrukken is de laatste optie die ik kreeg aangedragen. Ook deze optie heeft weer zijn voor een nadelen. Het grootste voordeel is dat de mok niet kapot te krijgen is. Ik heb een sample van deze mok ontvangen en dit sample meerdere malen op de grond gesmeten. De mokken bleven perfect heel en de bedrukking was ook nog prima. Het grote nadeel, de mokken zijn echt lelijk.
Maxilia relatiegeschenken heeft mij geholpen 3 alternatieven op een rijtje te zetten. Wie helpt om het juiste alternatief te kiezen?