Really Useful Box

Really Useful BoxMet een Really Useful Box van VindiQ kun je jouw administratie en kantoorartikelen op een gemakkelijke manier opbergen. De Really Useful Box heeft zijn naam te danken aan zijn grote gebruikersgemak. Zo kun je documenten eenvoudig opslaan en sorteren in deze opbergdoos. Ook is de deksel zo gemaakt dat je gemakkelijk meerdere boxen op elkaar kunt stapelen. Dankzij de afsluitbare handgrepen is de inhoud van je box altijd goed beschermd.

Welke Really Useful Box past bij jou?

Je kunt de Really Useful Box echt in allerlei formaten kopen, variërend van 0.07 liter tot wel 84 (!) liter. Ook heb je de keuze uit talloze kleuren, van roze, blauw of paars tot transparant en zwart. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. Wel zijn er een aantal uitvoeringen die de laatste tijd erg populair zijn geworden. Zo is de opbergbox met doorzichtige kunststof deksel erg populair omdat je dan natuurlijk direct kunt zien wat er in de doos zit zonder hem open te hoeven maken. Maar misschien wil je juist dat de inhoud van de box privé blijft. Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een afgesloten deksel.

Eindeloze opbergmogelijkheden!

Really Useful BoxDe Really Useful Box is terug te vinden op talloze kantoren in heel Nederland. VindiQ biedt dan ook speciale boxen aan voor hangmappen die je op deze manier heel praktisch kunt archiveren. Maar daarnaast worden de boxen ook voor andere doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld voor het bewaren van CD’s of sieraden, het opbergen van kerstspullen of speelgoed en natuurlijk hobbymaterialen. De mogelijkheden zijn oneindig en dankzij het ruime assortiment is er voor iedere toepassing een geschikte opbergdoos te vinden.

Online bestellen

Maak nu je keuze uit het ruime assortiment van VindiQ! Je kunt de producten ook filteren om zo snel jouw ideale opbergbox te vinden. Vervolgens kun je de Really Useful Box eenvoudig online bestellen. Al binnen één werkdag heb jij je levering in huis!