Piant, voor uw stansen, laseren en snijden!

piantAls bedrijven zijnde is het erg belangrijk om reclame te maken. Daarom ga ik het vandaag hebben over Piant, voor uw stansen, laseren en snijden. Dit bedrijf kan namelijk alles op maat voor je maken. Wij wilden een groot reclamebord maken met ons logo en onze slogan erop. We wilden dat dit bord er perfect uit zou komen te zien en daarom zijn we opzoek gegaan naar een expert. Ik besloot daarom om bij wat klanten rond te vragen die veel aan reclame doen. Ik kreeg toen de tip om een kijkje op de website van Piant te nemen.

stansenPiant heeft namelijk jarenlange ervaring in stansen, laseren en snijden. Het leek ons erg mooi om het bord te laten laseren. In onze ogen zou hier het mooiste design uitkomen en daarom namen we al snel contact met het bedrijf op. Na wat contact via de mail besloten we om een afspraak te maken en voordat we het wisten was het bord klaar. Ze hadden namelijk een leuk en origineel design voor ons in gedachte waar wij het helemaal in konden vinden. We kozen hiervoor en een tijdje later was het bord al klaar.

Veel nieuwe klanten!laseren

Dankzij het fraaie design van ons reclamebord krijgen we erg veel nieuwe klanten. Dit hebben we zeker te danken aan  Piant, voor uw stansen, laseren en snijden. Zij kwamen immers met dit mooie bord en daar zijn we ze erg dankbaar voor. We zouden dit dan ook zeker aanraden!