Op zakelijke manier afgehandeld door mijn incassobureau

tebiesebeekOp zakelijke manier afgehandeld door mijn incassobureau

 

Zit je erover te denken een incassobureau in te schakelen – ik kan het je inmiddels van harte aanbevelen. Wat ik zelf erg prettig vinden is dat zij de boodschap overbrengen die ik wil overbrengen maar moeilijk vind. Ik ben met de meeste van mijn klanten vrij goed bevriend, we zijn allemaal zakenpartners en leren veel van elkaar. Bovendien ben ik van ze afhankelijk, want ze nemen bij mij diensten en producten af die ik voor hen lever. Ik put voornamelijk uit een en dezelfde klantenkring en als het in diezelfde kring dan ook niet erg goed gaat met de zaken, dan merk je daar allemaal de effecten van. Het is vervelend om zo afhankelijk te zijn van anderen, zeker als je deze mensen ook nog eens bevriend wilt houden, natuurlijk niet in de laatste plaats omdat ze ongelooflijk veel van mij afnemen. Daarom heb ik op een gegeven moment een stap gezet ebn ook tegen iedereen verteld dat ik een incassobureau in zou gaan schakelen, gewoon om het zakelijke aspect ook wat meer naar voren te doen komen. Kan mijn bedrijf niet overleven, dan kan ik hen ook niet meer de diensten en producten leveren die ze in zo’n grote mate van me afnemen immers. Ik moest er een muurtje tussen bouwen en dat heb ik op deze manier gedaan, het was heel fijn om een incassobureau in die manier als spokesperson te kunnen hebben.