Ook op het laatste moment bij HiepHiepKado terecht

Ook op het laatste moment bij HiepHiepKado terecht

relatiegeschenken-hiephiepkado

Een van de dingen die ik als ondernemer echt geleerd heb is dat het je veel oplevert te investeren in potentiƫle klanten. Ik doe dit niet alleen in aandacht, als ik bijvoorbeeld warme contacten heb, neen, ik ben me er ook van bewust het te ondernemen bij koude contacten. Zo weet ik altijd de aandacht te trekken op het bedrijf op beurzen waar we op staan, en wel door de originele relatiegeschenken die we bij en door HiepHiepKado laten maken. Dit is het ideale platform namelijk om de leukste geschenken vandaan te krijgen. Ik heb er al meerdere keren hele goede artikelen vandaan gehaald die me echt zeer concrete resultaten hebben opgeleverd waar we dan ook echt iets aan hebben gehad. Ik kan het iedereen aanraden zelf ook eens een kijkje te nemen op de website van HiepHiepKado, want ongetwijfeld doe je er inspiratie op waar je nog eens iets aan hebt. Zo vind je er ook allerhande andere cadeaus, zoals kerstpakketten. Zelf ben ik ook vast bezig gegaan met het zoeken naar kerstpakketten voor aanstaande kerst, aangezien je er maar beter op tijd bij kunt zijn. Ik ben liever goed voorbereid dan dat ik achter de feiten aanloop namelijk. Vorig jaar had de toenmalige manager het niet goed geregeld en was er iets misgegaan met de pakketten die we bij een ander bedrijf hadden besteld. Op het laatste moment moest ik het toen nog allemaal regelen maar gelukkig kon ik nog bij HiepHiepKado terecht.