Ik maak gebruik van Payroll Groningen

In één woord superhandig, ik als ondernemer maak gebruik van Payroll Groningen. Dit bedrijf staat altijd voor me klaar en biedt de dienst aan die ik nodig heb. Payroll Groningen is echt het ideale bedrijf als het gaat om deze dienst. Weet jij nog niet wat dit inhoud of ben je aan het twijfelen. Ik leg je graag meer uit.

Payroll1

Ideaal in studentenstad

Dan ben je een ondernemer, dan ben je ook nog eens gevestigd in Groningen, de studentenstad van Nederland. Het bedrijf maakt daarom ook gebruik van studenten. Deze dienst houd eigenlijk in dat je mensen laat inhuren voor jouw werkzaamheden op het bedrijf. Het enige wat ik naar het bedrijf stuur zijn de werkuren waar ik mensen voor nodig heb en zij doen de rest. Dit levert me het volgende op:

  • Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;
  • Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies

Verder over dit bedrijf

Het bespaard kortom veel kosten en veel tijd, kijk voor meer informatie op de website, hier vind je alle details over deze dienst, ook kun je hier je medewerker aanmelden. Een offerte aanvragen voldoet ook aan één van de opties. Wil je eerst informatie en/of opties te horen krijgen, neem dan gerust contact op met één van de medewerkers van het bedrijf.

Bestaande klanten hadden de volgende opmerkingen: Bij vragen helpt Payrollplaats altijd verder.” “Payroll scheelt veel administratie.” Kortom, dit bedrijf is het bedrijf wat je moet contacteren!

Image of two business partners discussing documents lying on the table with the keyboard and a monitor near by