Ik moest een mediator zoeken

Mediator-zoeken

Het heeft mijn gehele leven een tijdje overhoop gehaald maar nu is het toch echt hoog tijd geworden dat ik het af wil sluiten en dat ik verder wil met mijn leven zonder de ergenis  van mijn ex partner. Ik ben op gegeven moment een mediator gaan zoeken en heb gelijk een mediation geregeld zodat ik mijn eerste verhaal al gelijk kwijt kon en dat het een hoop zou schelen dat wist ik al gelijk. Ik merk heel erg aan mezelf dat ik echt een mediator zoeken moest waarbij ik ook de problemen kon aanpakken met mijn ex partner en dat het dan hopelijk snel afgelopen zou zijn zodat ik het leven weer kan oppakken wat ik al die tijd heb gemist. Nu werd het hoog tijd dat ik samen met mijn ex partner een mediation moest volgen en aangezien we al een lange tijd niet meer samen in een ruimte hebben gezeten was het erg lastig om het vol te houden. Aangezien de mediation mij wel heel erg goed heeft geholpen was zij nu aan de beurt om haar verhaal te doen. Via het internet kan je zonder problemen een mediator zoeken en krijg je gelijk te zien wat de precieze kosten ervan zijn. Nu dat ik zelf een mediator zoeken ben weet ik maar al te goed dat ik wel de juiste antwoorden krijg die ik hoor te krijgen ongeacht wat mijn probleem is op dat moment.