Het laten komen van een frietwagen was een groot succes

FrietwagenIk was laatst op een seminar in Nijmegen. Dit was vooral om te netwerken. Ik moet zeggen dat ik dit zo’n tien keer per jaar doe. Netwerken is iets wat vandaag de dag zeer belangrijk is. Doordat je in contact komt met andere bedrijven of instellingen krijg je de mogelijkheid om te groeien. Daarom organiseer ik deze dus steeds met andere mensen binnen mijn netwerk. Omdat we het deze keer nog al groot hadden aangepakt. Studenten waren deze ook ook welkom, eigenlijk was het seminar voor iedereen die er interesse in had. Omdat het seminar tussen 17:00 en 20:30 plaats vond, hadden we frietwagen laten komen. Dit was dan ook voor zo’n 200 man. Je zult wel denken dat dit een flinke investering was geweest, echter dankzij snackmobiel.nl viel dit reuze mee.

Ook voor feesten en partijen

snackmobiel.nlZoals ik net al aangaf is netwerken dus heel belangrijk. Of dit nu in een formele setting gebeurt, of informeel zoals met zijn alle om een frietkot te staan. Na het seminar had ik dan ook verschillende berichten ontvangen dat ze zo’n frietwagen erg origineel vonden. Vooral ook omdat het seminar rond etenstijd plaats vond.

Wat overigens ook nog interessant is om te weten is dat Snackmobiel hun diensten ook aanbiedt voor feesten en partijen. Hier gelden dan ook dezelfde prijzen voor en kun je ook kiezen uit verschillende pakketten. Dit staat dan ook allemaal weergeven op hun website. Je kunt eenvoudig online bij hun in de agenda kijken en zo kun je zelf een datum selecteren. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij ook hier een positieve bijdrage aan kunnen leveren!

frietkot