Financial lease is een aanrader

Mijn vrouw en ik wilde al een lange tijd een bedrijfsauto leasen. We zijn vervolgens op internet gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal bedrijven te hebben vergeleken kwamen we uit bij Financial lease. Op de website zagen we dat het bedrijf ontzettend veel occasions heeft. Zo hebben ze er maar liefst 6000+. Het is daarom ook zeker de moeite waard om een keertje een kijkje te nemen op de website. 

Inruilenbedrijfswagen_leasen

Ik wilde graag van mijn oude auto af. Gelukkig is het bij Financial lease mogelijk om je auto in te ruilen. De maandelijkse lease kosten gaan dan flink omlaag. Naast het inruilen is het ook mogelijk om een aankoopbedrag of slottermijn te betalen. Bij beide gevallen gaan je maandelijkse lease kosten flink omlaag. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, omdat ik maandelijks zo min mogelijk kwijt wil zijn.

financiallease_calculatorProefrit

Tijdens mijn proefrit voelde alles perfect aan. De auto remde goed, de motor maakte een goed geluid en de wegligging is grandioos. Ik wilde het daarom graag voortzetten. Na de proefrit hebben we de papieren in orde gemaakt. Dit was zo gebeurt. Ze zouden vervolgens de auto rijklaar maken en de volgende was die dat al. Ze beschikken dus over een geweldige service. Ze zijn klantvriendelijk, hebben scherpe prijzen en leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer? Bekijk daarom snel de website voor meer informatie. Mocht je vragen hebben kan je te allen tijde contact opnemen.