Financial lease, de ideale oplossing

Voor een tijd terug had ik met mijn bedrijf de ene na de andere tegenslag. Zo was ik op weg met goederen van Amsterdam naar Den Helder toen onderweg er rook uit de motorkap kwam. Wist niet hoe snel ik langs de kant moest stoppen om uit mijn auto te komen. Gelukkig was ik lid van de ANWB en hebben ze mij geholpen, helaas konden ze mijn auto niet meer helpen, en deze is later die dag afgevoerd naar de sloop. Ja daar stond ik dan met lege handen, geen auto, geen inkomen. Gelukkig kwam een van mijn medewerkers met het geniale idee om een auto te gaan leasen bij Financial lease. Hier zijn verschillende bedrijfsauto’s te leasen tegen een vaste maandelijkse prijs. Ik ben er die middag heen gegaan om te kijken of ze een mooie auto voor mijn  bedrijf hadden, en ik moet zeggen dat ik mijn ogen heb uitgekeken hoeveel keuze daar was. Ik moest immers snel een andere auto hebben, anders kon ik mijn werk niet meer uitvoeren, en geen werk is geen inkomen voor mij. Diezelfde week had ik de goedkeuring van Financial lease al voor het leasen van een auto al in mijn zak, en kon ik overgaan tot het uitzoeken van een geschikte auto. 1

Mooie auto

Ik rij nu alweer een paar weken in mijn nieuwe tweedehandse lease auto, en ik moet zeggen dat deze me prima bevalt. Het bevalt me zo goed dat ik er hard over na zit te denken om een tweede lease auto aan te gaan schaffen.  1 (1)