Een goed administratiekantoor in de omgeving van Eindhoven

Bij onze zoektocht naar een goed administratiekantoor in Eindhoven, werden wij door een concollega geattendeerd op dit administratiekantoor in Eindhoven. Het werk dat dit kantoor zou leveren, zou perfect passen op de wensen die wij hebben opgesteld. De eisen waren een geautomatiseerd boekhoudprogramma zonder veel omslachtige handelingen. Geen moeilijke boekhoudkundige termen maar duidelijk aansluiting hebbend op het ondernemerschap in de detailhandel. Niet urenlang hoeven berekenen om alles te kunnen observeren maar een duidelijke specificatie met een goede onderbouwing die makkelijk te begrijpen is.

Bij alleen al de eerste kennismaking had ik een goed gevoel bij dit bedrijf. Ze luisterden goed naar mijn wensen en vragen naar jouw gedachtegang bij het uitvoeren van een boekhouding. Het boekhoudprogramma dat dit bedrijf gebruikt is voor iedereen aantrekkelijk en gemakkelijk te begrijpen. Er is goed gekeken vanuit het oogpunt van de klanten. Je krijgt bij dit administratiekantoor uit Eindhoven echt het gevoel dat jij op de eerste plaats staat. De persoonlijke manier van benaderen wekt erg veel vertrouwen op bij het uitvoeren van een overzichtelijke en begrijpelijke boekhouding.

Mede door het door hun eigen boekhoudprogramma krijgen wij een goed overzicht over onze resultaten. Het is erg fijn dat je hen altijd kunt bellen als je wat vragen hebt en dat je vaak vrijwel meteen antwoord krijgt of anders terug wordt gebeld. Het administratiekantoor uit Eindhoven rekent niet voor elk dingetje wat kosten, waardoor het financiƫle gedeelte ook aantrekkelijk blijft.

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd administratiekantoor en een overzichtelijk en gemakkelijk boekhoudprogramma en niet urenlang bezig wilt zijn met boekhouden, dan ben je bij dit administratiekantoor uit Eindhoven op het juiste adres.