De firma Focus Engineering is ontstaan door 2 innovatieve ondernemers

Focus Engineering

Mijn artikel van vandaag zal gaan over Focus Engineering. Nu zullen de meeste van jullie hier waarschijnlijk niet bekend mee zijn. Dit terwijl zij wellicht wel iets voor jou kunnen betekenen. Vandaar dat ik als eerst iets over de geschiedenis van deze firma ga vertellen en vervolgens wat zij precies doen. Deze firma is ontstaan door twee personen namelijk de heren Snijder en Bond. In eerste instantie werkte zij zelf voor een groot internationaal bedrijf. Echter hadden zij beide de passie om zelf te gaan ondernemen. Dit is dan ook precies wat zij gedaan hebben. Uiteindelijk hadden zij besloten om zich te focussen op de sector waarin zij dus al jaren gewerkt hebben.

Succesvol binnen deze branche

ben bondDe firma Focus Engineering focust zich dan ook uitsluitend op Control & Automation en Electrical & Instrumentation in Nederland en België. Omdat zij al jaren actief zijn binnen deze niche markt, staan zij bekend als een specialist. Zij weten dan ook precies elke engineers kunnen bijdragen tot het succes van een bedrijf.

Uitgebreid netwerk

Het vinden van een goede match tussen engineers en opdrachtgevers, is geen eenvoudig opgave. Echter hebben deze beide heren een uitgebreid netwerk. Zij kunnen dan ook goed schakelen en brengen zo de juiste mensen naar elkaar.

tim snijderWanneer je de recensies leest, kun je opmerken dat zij hoog staan aangeschreven. Zowel voorgaande als huidige klanten zijn hier erg tevreden en geven dan ook een hoge beoordeling. Op deze wijze ben je dan ook verzekerd dat je een goede toekomstige partner hebt. Indien jij meer informatie wilt, verwijs ik je graag door naar focusengineering.nl.