Alarmsysteemexpert biedt goede camera’s

alarm Bij ieder van mijn bedrijven maak ik gebruik van camera en alarm systemen van Alarmsysteemexpert, ik vindt veiligheid een heel belangrijk onderdeel van ondernemen en ik vind zelf dat iedereen hier in zou moeten investeren het maakt niet uit hoe groot je winkel is. Er vonden regelmatig diefstallen plaats in mijn filialen en daarom besloot ik er camera’s te plaatsen, het aantal missende producten daalde erg snel en wanneer er iets gebeurde konden we dit ook alarm1aantonen via de camera beelden wat erg scheelde bij de verzekering en Politie. Het is een belangrijke toevoeging voor de gemiddelde ondernemer vooral omdat het mensen afschrikt die iets kwaads in de zin hebben wat een heel groot voordeel is.

Het gaat nog verder

De camera beelden zijn natuurlijk niet alles, wanneer er ingebroken wordt kun je alarm2gemakkelijk je gezicht verbergen voor de camera’s en daarom besloot ik ook een alarm systeem van Alarmsysteemexpert aan te schaffen en ik ben hier zeer tevreden over. Wanneer de winkel afgesloten wordt word automatisch dit alarm in geschakeld en wanneer er dan iemand bijvoorbeeld probeert in te breken gaat het gelijk af en wordt de Politie dus gewaarschuwd. Ik vind het echt een aanrader en belangrijk en daarom besloot ik hier een artikeltje over te schrijven, om jullie te informeren. Mochten jullie nog tips hebben of gewoon een reactie willen plaatsen dan kijk ik hier erg naar uit.